W.Havermans
Molendijk 1b
4926 RR  Lage Zwaluwe
Entreeding
Grondverzet W.Havermans voor ontwerp en aanleg van uw nieuwe tuin en renovatie van uw bestaande tuin. Wij kunnen voor u uw tuin van de huidige situatie veranderen in een aangename tuin  waar u vele uren zult doorbrengen, afhankelijk van uw wensen komen we samen tot een optimaal ontwerp.

Het opruimen van uw huidige tuin, verwijderen zwembad, coniferen of een oude schuur het is voor ons geen enkel probleem. Het daarna gereed maken met de juiste soort zand of bodembedekking voeren wij ook graag voor u uit.

Bestratingen  leggen doen we graag en goed, wij hebben hiervoor een aantal bestraters in dienst welke door hun ervaring snel en vakkundig uw bestrating kunnen aanleggen van A tot Z.

Ons assortiment bestratingen is groot en loopt uiteen van natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind- en gritsoorten tot en met houten vlonders.  Voor sierbestrating worden vaak betonklinkers gebruikt, deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen, tevens kunnen wij u verschillende motieven voorstellen welke wij zonder problemen kunnen leggen.

Door op onderstaande foto's te klikken kunt u een indruk krijgen van de werkzaamheden welke wij uitgevoerd hebben, zoals u kunt begrijpen is dit maar een klein deel van de door ons uitgevoerde projecten.

Wilt u weten wat Grondverzetbedrijf W.Havermans voor u kan betekenen neemt u dan contact met ons op via Email, Telefonisch of Whatsapp.

.
Lage Zwaluwe
Hooge Zwaluwe
Breda
SIERBESTRATING
Blauwe Sluis
SIERBESTRATING
SIERBESTRATING
SIERBESTRATING
Soorten
SOORTEN SIERBESTRATING